Ποιοι Είμαστε

Ποιοι είμαστε

To λογιστικό γραφείο μας ιδρύθηκε από τον ιδιοκτήτη του Κωνσταντίνο Ρούσσο το 1976. Ο ίδιος, φοροτεχνικός Α’ Τάξης, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της ΕΦΕΕΘ (Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης) και, αργότερα, πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών). Σήμερα και από το 1996 δραστηριοποιείται ενεργά ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φοροτεχνικών Ελλάδος.
Η ομάδα του γραφείου μας, αξιοποιώντας στο μέγιστο την επιστημονική κατάρτιση και την εμπειρία, προσφέρει υψηλού επιπέδου λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και ιδιώτες.
Την ομάδα του γραφείου μας στελεχώνουν ενεργά οι κόρες του ιδρυτή, Ελευθερία Ρούσσου, πτυχιούχος τμήματος Λογιστικής του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, φοροτεχνικός Α’ τάξης ήδη από το 1997 και Θεοδοσία Ρούσσου, πτυχιούχος τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, φοροτεχνικός Α’ τάξης από το 2003. Η ομάδα συμπληρώνεται από σταθερό και καταρτισμένο προσωπικό, δημιουργώντας έτσι το κατάλληλο στήριγμα για εσάς και την επιχείρησή σας.

Η αποστολή μας

  • Η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη
  • Η ακεραιότητα του λόγου μας
  • Η απόλυτη προσήλωση στον στόχο
  • Η επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος